Finanțare nerambursabilă pentru crearea de noi locuri de muncă în cadrul companiilor

Schema de ajutor de stat finanțată prin HG 332/2014, cu modificările și completările ulterioare, sprijină crearea de noi locuri de muncă în cadrul IMM-urilor (inclusiv start-up-uri) și întreprinderilor mari, prin finanțarea cheltuielilor salariale cu locurile de muncă nou create pe o perioadă de doi ani de la crearea acestora.

Ca urmare a investițiilor realizate, companiile ce creează minimum 100 de locuri de muncă beneficiază de asistență financiară nerambursabilă în procent de până la 50% din valoarea cheltuielilor salariale, înregistrate pe o perioadă de 2 ani consecutivi, ca urmare a creării de noi locuri de muncă.

Locurile de muncă trebuie create ca urmare a realizării unei investiții inițiale. Investiția inițială înseamnă înfiinţarea unei unități noi, extinderea capacităţii unei unități existente, diversificarea producției unei unități existente sau o schimbare fundamentală în procesul general de producție din cadrul unei unități existente.

Schema este deschisă în acest moment, iar firmele pot depune proiectele în limita bugetului disponibil.

Wise Finance Solutions deține experiența accesării și implementării de proiecte aferente schemei de finanțare HG 332/2014 și vă poate susține în accesarea acestei surse de finanțare.  Pentru analiza gratuită a eligibilității firmei dvs. și pentru discuții cu privire la aspectele cheie ale sursei de finanțare, vă stăm la dispoziție.

 

 

Lasa un comentariu

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>