Protectia datelor cu caracter personal

Wise Finance Solutions SRL,avand sediul in Strada Constantin Titel Petrescu 4, Bl. C61, Sc. 2, Ap. 49, Sect. 6, Bucureşti fiind inregistrata la Oficiul Comertului sub nr. J40/10535/2009, cu cod unic de inregistrare 26147138 atribut fiscal RO proceseaza datele dvs cu caracter personal in conformitate cu legea nr 190/2018 , Regulamentul nr. 679/2016 si alte prevederi legale aplicabile.

 

Ce informatii personale colectam  

Categoriile de informatii pe care le colectam de la dumneavoastra, in calitate de persoane vizate sunt:

 • Detalii de contact, precum numele  dumneavoastra si adresa de e-mail, numarul de telefon,
 • Informatii referitoare la serviciile pe care le oferim , la  cererea dumneavoastra, intrebari sau plangeri

 

Scopul prelucrarii datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal sunt prelucrate in scopuri determinate de activitatea Companiei. Datele dumneavoastra cu caracter personal pot fi  folosite pentru:

 • Interesul legitim al Companiei in scopul indeplinirea obligatiilor contractuale cu dumneavoastra
 • A va identifica cand folositi serviciile noastre sau pentru a cere informatii din partea noastra
 • Verificarea identitatii dumneavoastra atunci cand accesati serviciile noastre prin wfs.eu
 • Preluarea cererilor si intrebarilor dumneavoastra
 • Comunicari cu dumneavoastra despre serviciile si informatiile pe care le oferim
 • Oferirea, imbunatatirea si personalizarea serviciilor noastre prin analizarea informatiilor despre utilizarea dumneavoastra a site-ului, pentru a putea sa il facem mai intuitiv
 • Conformarea cu obligatiile legale si cooperarea cu organismele si autoritatile publice

 

Drepturile dumneavoastra

 • Puteti solicita accesul la datele dumneavoastra personale detinute de _________ si, de asemenea, rectificarea acestor date, daca considerati ca sunt inexacte. Puteti, de asemenea, sa va opuneti prelucrarii datelor dumneavoastra personale, sau sa solicitati stergerea acestor date, precum si, sa solicitati restrictionarea procesarii datelor dumneavoastra sau sa beneficiati de dreptul de portabilitate a acestora.
 • Compania poate solicita informatii suplimentare necesare pentru a va confirma identitatea inainte de a va permite accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal sau de a actiona in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra mentionate anterior.
 • Va rugam sa retineti ca, in cazuri justificate, Companiei ii este permis prin lege să refuze să acționeze conform cererilor de mai sus, caz în care Compania vă va oferi o justificare pentru acest refuz.
 • De asemenea, aveți dreptul să depuneți o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, la adresa: Bd. G-ral Gheorghe Magheru 28-30, sector 1, cod poștal 010336, București, România, telefon: +40318059211, e-mail: anspdcp@dataprotection.ro.

 

Contact privind prelucrarea si protectia datelor cu caracter personal

Pentru orice aspect privind protectia datelor sau pentru a  formula o cerere  în legătură cu drepturile dvs., ne puteti contacta in scris sau pe e-mail:

 

Responsabil cu protectia datelor

 Adresa de corespondenta: Bulevardul Marasesti nr 2 B, Corp A, Sc 2, Et 1, Ap 10, Sector 4, Bucuresti.

Telefon : 0751510014

E-mail  : protectiadatelor@wfs.eu